A speedfitness edzés menete.

 

 

Mit egyek/igyak edzés előtt?

Ami fontos, hogy mivel az EMS edzés intenzív, és úgy hat a legjobban, ha odafigyelsz az étkezésedre is: edzés előtt 2-3 órával mindenképpen egyél. Ha módodban áll, könnyű ételt fogyassz, szénhidrát, és fehérje dúsat. Ilyen ételek például a rizs, a csirkemell, a zöldségek. Kérünk arra, hogy közvetlen az edzés előtt már ne egyél. Viszont kifejezetten fontos, hogy az edzés előtt 30-40 perccel igyál sok ásványvizet: az energiaital, vagy rostos üdítő kerülendő.

 

Mit hozzak magammal?

 Egyszerűen gyere el edzeni, az edzéshez szükséges ruhát bérelni tudod tőlünk. Ha bérletes vagy, érdemes az edzőruhádat megvásárolni, hosszú távon úgy jobban megéri Neked. Mivel ez egy testre simuló ruha, ha megvásároltad, könnyű lesz magaddal hozni, hisz kis helyet foglal. Amit javaslunk, hogy hozz magaddal egy kényelmes sportcipő!

Edzés után a zuhanyzáshoz minden eszközt biztosítunk: a törölközőtől kezdve a tisztálkodó szerekig. Azt nem kell magaddal hoznod.

 

Hogyan zajlik az edzés?

1: Légy pontos, kérlek.

Fontos, hogy az edzésre időben, vagy inkább hamarabb gyere, mert szoros a menetrend, és ha késel, felborulhat a napunk. Ezért kérünk, légy pontos.

2: Érkezéskor

Amikor megjöttél érdemes elfogyasztanod a Hyptonic  energiaitalunkat, melyet természetesen mi biztosítunk. Az árát tartalmazza az edzés. A speciális ital segíti az edzést, ellátja az izmaidat energiával, és folyamatosan pótolja majd az az ásványi anyagokat szervezetednek.

3: Edzőruha.

Az edzés előtt át kell öltöznöd az edzőruhába. Edzőruhát bérelhetsz tőlünk, vagy vásárolhatsz magadnak. A ruha azért szükséges, mert így nem közvetlen a bőrödre csatlakoztatjuk az elektródákat. Az edző ruha két részes: egy testhez simuló vékony pamutnadrág, és egy könyékig érő póló.

4: Edzés előtti teendők.

Az elektródák az edzéshez elengedhetetlenek. Minden esetben a személyi edződ fogja őket felcsatolni, és a géphez csatlakoztatni. Ez eltarthat egy kis ideig, hiszen a megfelelő helyekre kell, de kérünk légy türelmes.

5: Az edzés.

A személyi edződdel közösen beállítjátok a kiinduló értékeket. Ha van chipkártyád, akkor onnan töltjük be. Maga az edzés 15 percig tart. Az edzés alatt a személyi edzőnk csak veled foglalkozik, megmutatja a gyakorlatokat, figyelve az egyéni igényeidet, és a gyakorlottságodat.

6: Levezetés

Az edzés végén mindenképpen levezetés szükséges: ez nagyjából 5 perc Body relax program, mely ellazítja és nyugtatja az izmaidat.

7: Edzés után

Érdemes meginnod az (ingyenes) fehérje shake-ünket. Az ital nagyban hozzájárul az izmaid regenerálódásához, és a megfelelő fejlődéséhez.

 

Tudd meg hogyan tűntetjük el a cellulitot.

 

Kérj időpontot most!

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés