Gyere el Power Plate próbaedzésre ingyen!

 

Gyere el Power Plate

próbaedzésre INGYEN!

 

 

Próbáld ki a Power Plate-et ingyen!

 

A Power Plate egy új, forradalmi edzésmódszer. A működésének a lényege az, hogy először 5 percig bemelegítesz. Aztán következik a 20 perces edzés amikor másodpercenként 20-50 alkalommal megmozgatjuk az izmaidnak a 98%-át. Tulajdonképpen a teljes izomzatodat.  Majd 5 percig lazítás, nyújtás, masszázs következik.

 

Mit várhatsz a Power Plate-től?

A kellemetlen az, hogy edzés után izomlázad lesz. Jóleső izomlázad, hiszen minden izmodat érezni fogod. Ígérjük, hogy jobban el fogsz fáradni, mintha konditeremben edzettél volna 1-1,5 órát. Hosszú távon javulni fog az erőnléted, izmosabb leszel, ha valahol felesleg volt rajtad, az el dog tűnni. Feszesebb, tonizáltabb lesz a bőröd (igen, a popsid is tökéletes lesz), javul a koordinációs képességed.

 

Személyi edző

A Power Plate gépen csak akkor, és csak úgy dolgozhatsz, ha személyi edzőnk segít neked. Ezért, amikor eljössz hozzánk kipróbálni, ott fog várni téged a stúdiónkban a személyi edződ, azért, hogy segítsen neked hatékonyan edzeni. Természetesen semmi bújtatott kisbetűs rész nincs: az edzés, és a személyi edző is benne van az ajánlatunkban: ingyen.

 

Hogy jöhetsz el hozzánk Power Plate próbaedzésre?

Nos, rajtad múlik, hogyan szeretnéd. Ha most azonnal el tudod dönteni mikor jönnél, akkor hívj minket a 06 30 52 444 60-as mobilszámon, egyeztessünk időpontot.

Ha inkább e-mailben jelentkeznél be, szertettel várjuk a leveledet: alakmania.szeged@gmail.com:

Vagy egyszerűen ugorj be hozzánk: a címünk  Szeged, a Brüsszeli körút 7. Alakmánia Speedfitness és Power Plate Stúdió.

 

 

Szóval, mikor jössz?

Nincs semmi furfang, apró betű. Valóban teljesen ingyen próbálhatod ki nálunk a Power Plate-et, személyi edzőnk segítségével. Tényleg szeretettel várunk!

 

Ha nem jössz, később még gondolhatod azt, hogy hasznos lenne neked egy ilyen edzés: ha like-olod a facebook oldalunkat, mindig tudni fogsz rólunk.

 

SPEEDFITNESS, ÉS POWER PLATE: A TÖKÉLETES ALAKÉRT

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu