Ismerd meg a Power Plate-et!

 

A Power Plate c az izmokat úgy stimulálja, hogy nő a sovány izom tömege. A forradalmian új edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe, melyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódásokat váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak 60%-ot dolgoztatnak!

 

POWER PLATE GÉP

 

Az egyik legizgalmasabb technológiai találmány a sporteszközök, az atlétika, az egészségmegőrzés és a fittség növelésének területén. A gyorsulási tréninggyakorlatokkal javul az erőnlét, az egészségi állapot, illetve a sport- és funkcionális teljesítmény. A plató másodpercenként többször elmozdul a test alatt, amelyre a válasz az azonnali izomstabilizálás, az egyensúly megtartása érdekében. Ez a reflexes izom összehúzódás eredményezi a rugalmasság, a koordináció és az erő javulását.

Tudtad, hogy az első alkalom a Power Plate edzésen ingyenes?

Próbáld ki most:

Bejelentkezés: 30 /52 444 60

Tudj meg többet a Power Plate-ről!

 

 

 

Speedfitness, és Power Plate stúdiónkban személyi edzőink  segítenek Neked abban, hogy céljaidat minél hamarabb elérd. Ha formásabb fenékre, feszesebb izmokra jobb állóképességre vágysz: szeretettel várunk Téged is, Stúdiónkban.

A nyár közeledtével nyitva tartási időnket meghosszabbítottuk: hétfőtől péntekig minden nap már reggel 7 órától 21 óráig várunk szeretettel. Szombaton 8-21 óra között, míg vasárnap 14- és 21 óra között várunk mindenkit.

 

Címünk: Szeged, Brüsszeli krt 7.

Jelentkezz be most: 06 30 52 444 60.

Kérdésed van? Küldj nekünk emailt, 24 órán belül válaszolunk:  alakmania.szeged@gmail.com

 

 

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés