Pilates

 

 

A sport, a mozgás gyermekkoromtól az életem része, a mindennapjaim meghatározója volt az úszás, kajakozás sok-sok éven át. Mint végzett testnevelő, pilates oktató és gerinctrénerként is a rendszeres mozgás fontosságára szeretném a figyelmet irányítani. A rendszeres mozgás elengedhetetlen a mindennapi életünkben, lelkünk jóléte testünk egészségével lehet egy egész.

A pilates órákon a PEAK PILATES klasszikus iskola elveit követjük, amelynek valójában az eredményesség is köszönhető. Bármelyik életszakaszban elkezdhető és türelemmel, kitartással végezhető.  Az eredmény szálkás hosszú izmok, ruganyos test, erős, hajlékony gerinc.

A pilates a minőség tornája, koncentráció és kontroll alatt végrehajtott gyakorlatok sorozata. Olyan edzésmódszer, mely a mélyrétegú törzsizmok erősítésére, nyújtására koncentrál. Az erőközpont helyes használata megtanít a medence és más izületek stabilizációján keresztül a helyes testtartásra, a tudatos izommozgásra, ami a helyes testtudat kialakításához vezet. A testtudat nagyon fontos a mindennapi életben a természetes mozgásformák esetében is, ezzel elkerülhetőek egyes mozgásszervi problémák is.

A matracos órákon többféle eszközt használunk, (Pilates karika, soft ball, fit-ball, szalag..) ez mind új kihívást jelent számodra. A rendszeres pilates órák a kiegyensúlyozott test-szellem-lélek eléréséhez segít eljutni.  A pilates órák tökéletes kikapcsolódást jelentenek az agynak, a teljes test átmozgatásával felfrissülő, megújuló, kikapcsoló érzést eredményez.

„Testi egészséged a boldogságod előfeltétele” – ez Joseph Pilates nagy igazsága. Tegyél azért, hogy tested is megkapja a mindennapok során a törődést, építsd be a mindennapokba a pilatest. Hamarosan érezni fogod a pozitív hatásait!

 

Gyere és mozogj velünk, légy fitt testileg, lelkileg!

 

Az órákról bővebben a Mozgásélmény Ágival oldalon olvashatsz. Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon emailen vagy üzenetben.

Szeretettel várlak az órákra!

 

B. Bancsi Ági

testnevelő, PEAK Pilates mat és PPC I. instruktor, preventív gerinctréner, BOSU instruktor LEVEL 1-2

 

email: bancsiagi@gmail.com

tel.: +36 30 282 7608

facebook: Mozgásélmény Ágival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés