Viszlát narancsbőr!

 

 

Narancsbőr, a rémálom:

A narancsbőr a nők 80%-ának keseríti meg a mindennapjait. Számtalan csodatippet lehet olvasni az interneten, és az újságokban, amelyek azt ígérik, hogy biztosan eltűntetik, ám ami a legjobb ellenszer az a rendszeres mozgás, és a jó étrend együtt.

 

Viszlát narancsbőr!

Az EMS multi edző géppel nem csak edzeni lehet. A gépet át lehet állítani a narancsbőr elleni programra is. A program megváltoztatja az izom összehúzódások menetét, ritmusát,  ami miatt a fő hatás nem a teljesítményfokozás, vagy az izomerő, izmosodás, hanem az anyagcsere, és a nyirokrendszer gyorsítása: harc a narancsbőr ellen.

 

A gép, ebben a programban másodpercenként 2 izom összehúzást végez, miközben rázó/törő hatást vált ki. Ez az egyik leghatékonyabb cellulit csökkentő kezelés: ráadásul hatékony, az egész testen, nem csak a kritikus részeken.

 

Hogyan tűntetjük el a narancsbőrt?

A gép felgyorsítja az anyagcserét, és a nyirokrendszer működését. Így a méreganyagok, salakanyagok sokkal hamarabb ürülnek ki szervezetből ami a cellulit gyors csökkenéséhez, akár teljes eltűnéséhez is vezethet. Ebből te csak az erőteljes rázó hatást fogod érezni, fájdalommal nem jár.

 

Hogyan működik a narancsbőr eltűntetése?

A kezelés 15 perces, és mint az edzések, elektródák általi izomstimulációval, annak segítségével történik.  Természetesen ebben az esetben is edzőruhában kell edzeni. A kezelés alatt izmaid másodpercenként párszor erőteljesen összerándulnak. Abban különbözik a speedfitness edzéstől a módszer, hogy most nem kell gyakorlatokat végezned. Ülhetsz, állhatsz, és persze végezhetsz gyakorlatokat is, ha gondolod, de amit mi leginkább javaslunk az a futópadunk használata a program során. Miért??? Szemèlyi edzéseinket ingyenes futógép használattal bővítettük ki, ezzel is fokozva a speedfitness edzések hatékonyságat. A 20 perces edzésidő első részében egy -az anyagcsere folyamatokat és a zsírégetést fokozó - cellulitprogrammal kezdünk, amit egy intenzív izomerősítő rész követ. A cellulitprogram során a lassú izomrostokat éri fokozott inger. Ezek az izomrostok alapvetően csak zsírt használnak az energiaigényük fedezéséhez. Ebből kifolyólag a megfelelően alkalmazott futógépes munkával a zsírégetés még inkább fokozottá válik.

 

A Body relax masszázs

Ha végeztél a Speedfitness programoddal, jól esik majd a testednek a kényeztető Body Relax kezelés. Dőlj hátra, hunyd be a szemed, és évezd az egész testedre kiterjedő masszázst. A masszázs nem csak kellemesen lazít, hanem segít elkerülni az izomlázat is.

 

Gyere el most narancsbőr elleni kezelésünkre.

 

Érdekelnek a gyakori kérdések? Kattints:

 

 

 

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés