Gyakori kérdések

 

 

Mit jelent az EMS (elektrostimuláció) edzésmód?

A Speedfitness egy elektro-stimulációs edzésmódszer. Az EMS lényege, hogy a Multi edző gép a testünkre elhelyezett elektródákon keresztül gyengeáramú feszültséget vezet a testünkbe, evvel stimulálva az izmokat. Ezt többféleképp teheti, ezért lehet kifejezetten cellulit elleni edzést is beállítani, vagy éppen a Body Relax masszázst.

 

Miért jobb a Speedfitness, mint más edzés?

Ami a legfontosabb: a Speedfitne4ss nem egy új irányzat, aminek a hatását marketingesek találják ki, hanem egy több mint 10 éves orvosi kutatásokkal alátámasztott kutatómunka eredménye. A Speedfitness nem csodát ígér, hanem egy 15 perces edzést, amely hatékonyabb, mint bármi más eddig.  Az edzés intenzitása olyan erős, hogy akár már a 4-6 perc környékén izzadhatsz, és később okozhat izomlázat is.  Bizonyított, hogy heti 2*20 perc edzés egyenlő heti 4-5 alkalommal végzett 2 órás kondiedzéssel. A fejlődésed rendkívül gyors, és látványos lesz.

 

Miért olyan intenzív a Speedfitness?

1: Egyszerre erősíti az összes izmot

A Speedfitness egyszerre erősíti az összes izmodat. Míg a hagyományos edzéseken egyszerre maximum 2-3 izomcsoportot edzünk a Speedfitness egy edzés alatt mindet.

2: Kihozzuk belőled a maximumot

Amíg egy hagyományos edzés esetében az izmaidból nem biztos, hogy ki tudod hozni a maximumot, (például mert elfáradsz) addig egy Speedfitness edzésen majdnem túlterheljük az izmaidat: a maximumot hozzuk ki belőled.

3: Speedfitness számokban

Ahhoz, hogy teljesen megértsd a Speesdfitness hatékonyságát, álljon itt egy adat: ahhoz, hogy azt az eredményt elérd konditeremben, amit a Speedfitnessel: nagyjából 120 darab bicepszgyakorlatot kellene elvégezned. Csak a bicspszedre. Maximális súllyal. Gyorsan. Egymás után.

Egy Speedfitness edzésen az izmaid 37 400 alkalommal húzódnak össze: egy konditeremben ezért több órát kellene eltöltened, ha nem fáradnál el hamarabb.

 

Fogyj hatékonyan, viszlát jojó effektus

Sokan vannak akik úgy gondolják, hogy a diéta elég a fogyáshoz,a mi igaz is, hiszen diétával kétségtelenül le lehet fogyni. A gond az, hogy a fogyás közben az izmod is elveszik, és biztosan hallottál a jojó effektusról is.

A Speedfitness tréningek során a testsúly és a testzsír hatékony és tartós csökkentése az edzésekkel felépített zsírmentes izomtömeggel valósulhat meg. A magas anyagcsere-aktivitás az EMS-tréning közben és még órákkal utána is fennmarad, az alapanyagcsere az izomtömeg növekedése miatt tartósan megnő. Az ezzel párhuzamosan zajló egészséges táplálkozással a testsúly ésszerűen és tartósan csökkenthető.

 

Mit tartalmaz az ár, és mit kell vinnem?

Amit hoznod kell az egy sportcipő!!!. Ruhát bérelhetsz, italt adunk. (Az edzőruhát hosszú távon érdemesebb  megvásárolni). Az edzés után lehetőség van egy zuhanyra, de ott is mindent a rendelkezésedre bocsátunk.

Az edzés ára tartalmazza magát az edzést (személyi trénerrel) egy edzés előtti Hyptonic energia italt, és az edzés után egy fehérje shake-et.

 

Tényleg elég a 20 perc?

Tulajdonképp egy edzés csak 15 perc, hiszen utána 5 percig még kényeztetünk egy Body Relax masszázzsal. És igen, elég. Sőt csak hetente 2 alkalommal javasoljuk. Hiszen egy EMS edzésen pontosan 85 izom összehúzódást fogsz elérni. Másodpercenként…. Izmaid több mint 90% át fogjuk megmozgatni. Maximálisan megterhelve.

 

Mennyi edzés javasolt egy héten?

Mivel rendkívül intenzívek az edzések, ezért egy héten mindössze 2 edzés a javasolt, hiszen a szervezetednek szüksége van arra, hogy regenerálódjon. Az edzés így lesz a leghatékonyabb.

 

Mit érzek majd edzés közben?

Nem fáj. Nem is fog megrázni. Egy bizsergő érzést fogsz érezni: mert az izmaid egy másodperc alatt 85 alkalommal összehúzódnak.

Ha cellulit (narancsbőr) kezelésre jössz, rázó érzést fogsz érezni: az egy másodperc alatt 2 izom összehúzódás miatt.

Body relax masszázskor pedig majdnem 100 szor fogjuk az izmaidat összehúzni, másodpercenként. Ez egy nagyon kellemes bizsergő érzés.

 

Van a Speedfitnessnek mellékhatása?

Nincs a kezelésnek káros mellékhatása. Tökéletesen biztonságos.  Mindenkinek ajánljuk, kivéve olyan súlyos betegségek, mint szklerozis multiplex, vagy olyanoknak akiknek szívritmus szabályozójuk van. Kerülendő még ha lázas beteg vagy, esetleg trombózisos, vagy nyílt sebed van.

 

Sérült vagyok. Edzhetek?

Az edzésünk a legtöbb esetben sérülés esetében is végezhető, sőt egyes esetekben a rehabilitációt is gyorsítja. A Speedfitness nagyon nagy segítséget tud nyújtani műtétek, sérülések után az elgyengült izmok mielőbbi újraépítésében, izom diszballansziák csökkentésében, megszüntetésében. De nagyon nagy arányban gyógyítja a Speedfitness a népbetegségnek számító krónikus hátfájást is. Ugyan így a kismamák első számú eszköze lehet a szülés utáni rehabilitációnak. Idősebb korban a Speedfitness nagymértékben csökkenti vagy sok esetben teljesen meg is szünteti az Inkontinencia panaszokat is. Sok fel nem sorolt esetben is nagyon hasznos a Speedfitnes EMS edzés. Speciális kérdéseivel keresd Studióinkat

 

Hozhatom a barátom, barátnőm?

Természetesen. Ám mi a személyes edzés hívei vagyunk. Így nem fogtok tudni egyszerre edzeni, csak egymás után.

 

Hogyan tudom követni a fejlődésemet?

Ha már nem először jársz nálunk, teljesen jogos az igény, hogy tudni szeretnéd, mennyit fejlődtél. Erre is van egy remek lehetőségünk! A 2-3. alkalom után már érdemes beruházni egy Chipkártyára, ami csak a Tiéd, a Te eredményeidet tartalmazza. A beépített Chipkártya leolvasó rendszer lehetővé teszi, hogy a személyes beállításokat lementsük, a következő edzésen pedig egy gombnyomással ismét elérjük őket. Így garantálja a Speedfitness, hogy személyre szabott edzésedet ott folytathatod, ahol legutóbb abbahagytad!

 

Orvosok vizsgálták már?

Az elektromos izom stimulációt, EMS-t már több 10 éve ismerik az orvos tudományban és alkalmazzák is. Ezért számos orvosi és klinikai vizsgálat bizonyította már gyógyító és fejlődést segítő előnyüket. A Speedfitness az EMS-multi edző gép a ma kapható egyik ha nem a legkorszerűbb EMS gép. A kezelések, edzések legmagasabb szintjén biztosítja. Természetesen magát a Speedfitness-t illetve a Speefitness multi-edző gépet és hatásait is vizsgálták már klinikai körülmények között.

Van még kérdésed? Tedd fel nekünk telefonon.

 

Eljönné egy edzésre? Jelentkezz most

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés