Gerinctréning

 

 

A pilates órák mellett lehetőségetek van gerinctréning órákon is tenni az egészségetekért.

A gerinctréning preventív jellegű óra, amely ülő munkát végzőknek, de egyéb sporttevékenységet végzőknek is ajánlott. Ha szeretnél figyelmet fordítani egészségedre, szebb tartást, kevesebb hát- és derékfájdalmat, valamint mellékhatásként az alakod formálása is fontos neked, akkor ezek az órák a legmegfelelőbbek számodra.

 

A gerinctréningen az izületek átmozgatásán túl, a gerinc működésében résztvevő izmok erősítését, nyújtását, a törzsizmok (hát- hasizmok), a comb- és farizmok, valamint a vállizmok edzését végezzük.

Az órákon használjuk a BOSU egyensúly labdát is, amely nemcsak a fizikai egyensúlyt javítja, hanem a mozgásokkal és kihívásokkal nagy hatással van az agyra, izomzatra és az ideg-inger kapcsolatra.

A BOSU folyamatos lehetőséget teremt nekünk a mozgás közbeni tudat megerősítésére, a test formálására és egy kiváló eszköze annak, hogy funkcionálisan fejlesszük az egyensúlyt és stabilitást egyaránt. Ez a fajta funkcionális edzés javít a testkontrollon, megtanít arra, hogyan mozogj változó környezetben. Az erős, hajlékony, koordinált módon mozogni képes testet a napi mozgásokban sem éri meglepetés! (egyensúlyvesztés, megbotlás..)

A gerinc trenírozása és a BOSU összekapcsolása egy olyan komplex órát jelent, ahol teljesül az a célunk, hogy a gerinctorna gyakorlatait alkalmazva, nemcsak a gerinc karbantartását segítsük, hanem az egyensúlygyakorlatokkal a testtartásért felelős izmok edzését is végezzük. Ha ezeket nem tesszük, hosszú távon gerincbetegségekhez vezet. A gerinctréning jótékony hatását már az első óra után is érezheted!

Neked mi a célod? Fáj a hátad, sokat ülsz napközben vagy egyszerűen csak mozogni szeretnél?

Ezeken az órákon az egész testet átmozgatjuk, erősítünk, nyújtunk és nem utolsó sorban egy tökéletes kikapcsolódást is jelenthet számodra!

A családias légkört a kiscsoportos órák jelentik, ahol a jó hangulat is garantált. A rendszeres mozgás mellett a vidámságot is észrevétlenül becsempésszük a mindennapokba..

Gyere és mozogj velünk, légy fitt testileg, lelkileg!

 

Az órákról bővebben a Mozgásélmény Ágival oldalon olvashatsz. Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon emailen vagy üzenetben.

Szeretettel várlak az órákra!

 

B. Bancsi Ági

testnevelő, PEAK Pilates mat és PPC I. instruktor, preventív gerinctréner, BOSU instruktor LEVEL 1-2

 

email: bancsiagi@gmail.com

tel.: +36 30 282 7608

facebook: Mozgásélmény Ágival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés