Felfüggesztéses tréning

 

 

Olyan edzésmódszer, amely adott időre végzett teljes testet átmozgató gyakorlatokat foglal magába. Nemtől, életkortól függetlenül bárki végezheti. Állóképességtől kezdve a koordináción át egészen a core izmok fejlesztéséig mindenre alkalmazható.

 

Edző: Marsi Bence

 Szolnokon végeztem Egészségturizmus szakon és mellette elvégeztem a testépítés-fitnesz sportedzőit. Jelenleg második egyetememet végzem, ahol testnevelő-edző szakon vagyok. Célom, hogy humánkineziológus legyek, illetve később ledoktoráljak. Az egészséges táplálkozás és a mozgás már évek óta az életem elengedhetetlen része.

 

Várlak, segítek elérni a célod!

 

 

 

Edző: Zsilinzski Fanni

 Gyerekkoromban versenyszerűen atletizáltam, amit 14 évesen egy sportsérülés miatt abba kellett hagynom. Érdeklődésem ekkor fordult a fitness edzések különféle formái felé. A cél először csak a saját alakom és fizikai állapotom fejlesztése volt. A számomra legjobb és leghatékonyabb megoldásokat keresve, mindent kipróbáltam amit lehetett, közben pedig részt vettem az ezekhez elméleti és gyakorlati tudást adó képzéseken is. Munkám során a legnagyobb sikerélményt az adja, ha a tanácsaimmal és az általam vezetett testre szabott edzésekkel másoknak segíthetek! Szeretettel várok Mindenkit!

 

 

Bejelentkezés szükséges (korlátozott létszám):

30 / 52 444 60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés