Ismerkedj meg a személyi edződdel

 

SZABÓ NÓRA - Gyógytornász

 

Gyógytornászként komplex módon tudok segíteni a hozzám forduló személyhez, legyen szó preventív tornáról, edzésről vagy akár rehabilitációról. A szakmában alapvető dolognak tartom a hitelességet és a törekvést arra, hogy a lehető legjobbat tudjam nyújtani a vendégeimnek.

 

A sport mindig is fontos szerepet töltött be a mindennapjaimban, többféle mozgásformát kipróbáltam azonban 4 éve már, hogy a crossfit szerelmese vagyok. Emellett rendszeresen tartok köredzést, súlyzós edzéseket.

 

Gyógytornászként és edzőként szeretnék minél több tapasztalatot szerezni, a későbbiekben pedig a sportolói rehabilitáció irányába képezném magam. A Power Plate és a speedfitness pedig ezen a téren is hatékony eszköznek bizonyul, hiszen rövid idő alatt látványos eredményeket lehet elérni vele a hobbi szinten sportolók vagy akár a versenyzők körében is.

 

 

 

SZTÁN ANNA- Fitness Instruktor, Power Plate tréner, Speedfitness tréner

 

Jelenleg a Szegedi Egyetem sport és rekreáció szakának hallgatója vagyok. 2017-ben szereztem Power Plate és Speedfitness tréneri végzettséget, most 2018-ban végeztem az IWI Fiznessiskola fitness instruktori képzést. A sport és a mozgás végig kísérte eddigi életemet, 4 éves koromtól 12 évig néptáncoltam és atletizáltam. Középiskolában a Dugonics András Piarista Gimnázium testnevelés szakán végeztem. Első munkahelyem a Buborékok úszás iskola volt, ahol gyerekeket oktattam és meghatározó élmény volt életenben. Céljaim között szerepel, további képzések elvégzése, hogy személyi és csoportos edzéseimen a maximumot tudjam vendégeimnek nyújtani.

 

 

 

 

 

 

ZSILINSZKI FANNI - TRX edző, Fitness Instruktor

 

Gyerekkoromban versenyszerűen atletizáltam, amit 14 évesen egy sportsérülés miatt abba kellett hagynom. Érdeklődésem ekkor fordult a fitness edzések különféle formái felé. A cél először csak a saját alakom és fizikai állapotom fejlesztése volt. A számomra legjobb és leghatékonyabb megoldásokat keresve, mindent kipróbáltam amit lehetett, közben pedig részt vettem az ezekhez elméleti és gyakorlati tudást adó képzéseken is. Munkám során a legnagyobb sikerélményt az adja, ha a tanácsaimmal és az általam vezetett testre szabott edzésekkel másoknak segíthetek! Szeretettel várok Mindenkit!

 

 

 

 

 

 

 

PAULIK NATÁLIA- gyógytornász hallgató

 

A mozgás, az egészséges életmód gyermekkorom óta az életem része. Fontos számomra, hogy azt csinálhatom, ami a legnagyobb örömöt jelenti számomra, ami nem más mint a sport. Az elmúlt 10 évben több mozgásformát is kipróbáltam, ami átfogó szemléletet adott.

Édesapám úszás- és teniszoktató, az ő bíztatására kezdtem úszni, majd 13 évesen versenyszerűen kajakozni, amiben számos magyar bajnoki címet sikerült szereznem. Később kipróbáltam magam egy meglehetősen összetett sportágban, a quadratlonban, ahol 2014-ben Európa bajnoki és Világkupa győzelemig jutottam. Jelenleg a Crossfit, ami az életem része és a napi izomláz okozója.

 

A sport iránti szeretetem terelt a másik hivatásom irányába, jelenleg harmadéves gyógytornász hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetemen. A diploma megszerzése után sportsérülések kezelésével, megelőzésével, sportolók teljesítményének növelésével szeretnék foglakozni.

 

Célom, hogy átadjam vendégeimnek a mozgás szeretetét, segítsek céljaik elérésében, legyen szó fogyásról, alakformálásról, vagy egyszerűen egy egészséges élet kialakításáról, megőrzéséről.

 

Edzéseimen a kemény munka jó hangulattal társul. Várlak benneteket szeretettel!

 

 

 

MARSI BENCE- Sportedző

 

Szolnokon végeztem Egészségturizmus szakon és mellette elvégeztem a testépítés-fitnesz sportedzőit. Jelenleg második egyetememet végzem, ahol testnevelő-edző szakon vagyok. Célom, hogy humánkineziológus legyek, illetve később ledoktoráljak. Az egészséges táplálkozás és a mozgás már évek óta az életem elengedhetetlen része.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIPOS ORSOLYA- gyógytornász, fitness instruktor, TRX edző

 

A sportolás pedig gyerekkoromtól kezdve fontos szerepet töltött be az életemben. 15 éves koromban egy térdműtétet követő gyógytorna foglalkozáson fogalmazódott meg bennem, hogy számomra a gyógytornász hivatás az amit igazán szeretnék és őszintén mondhatom: hivatásomnak tekintem.

A legfőbb célom: az életminőség javítása! Legyen szó sportsérülésekből való visszaállás, rehabilitáció bármely fázisa, preventív torna, vagy egy nagyobb túlsúly okozta problémák megoldása.

Szeretek új dolgokat tanulni és folyamatosan képezni magam, szélesíteni szakmai tudásom. Több szakmai tanfolyamon is részt vettem,TRX edzői végzettséget szereztem és személyi edzői képesítésem jelenleg folyamatban van.

Amennyiben szeretnél egy alapos és testreszabott órán részt venni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nálam jó helyen jársz.

Várlak sok szeretettel az óráimon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés