Core tréning

 

 

Erre az órára bárki bátran jöhet, hisz teljesen az alapoktól indulunk, nem kell megijedni!

Legyél teljesen kezdő, újra kezdő, nő vagy férfi, ülő munkát végző vagy már panaszokkal küzdő…. mindenkinek szüksége van a Core izmaira és arra, hogy aktívan tartsanak! Hiszen az egész napos ülés közben nem kell aktívan dolgozniuk így az izmok lustálkodnak…hisz meg vannak támasztva.

Ez az óratípus tehát: a törzs és a csípő mély izmaira koncentrál. A gyakorlatokat fekvésben, állásban, és professzionális eszközökkel végezzük, ilyen például: pilates labda, gumikötél, BOSU, kézi- és boka súlyok, a TRX vagy a medicin labda, stb…. Célba veszi az összes olyan izomcsoportot, amely a gerincet és a medencét stabilizálja, ezzel biztos alapot adva a mindennapi mozgásokhoz, a sporthoz továbbá jobb egyensúlyt, testtudatosságot és fájdalommentességet!

Gyere el és ébresszük fel őket együtt!

 

 

Edző: Sipos Orsolya

A sportolás pedig gyerekkoromtól kezdve fontos szerepet töltött be az életemben. 15 éves koromban egy térdműtétet követő gyógytorna foglalkozáson fogalmazódott meg bennem, hogy számomra a gyógytornász hivatás az amit igazán szeretnék és őszintén mondhatom: hivatásomnak tekintem.

 

A legfőbb célom: az életminőség javítása! Legyen szó sportsérülésekből való visszaállás, rehabilitáció bármely fázisa, preventív torna, vagy egy nagyobb túlsúly okozta problémák megoldása.

 

Szeretek új dolgokat tanulni és folyamatosan képezni magam, szélesíteni szakmai tudásom. Több szakmai tanfolyamon is részt vettem,TRX edzői végzettséget szereztem és személyi edzői képesítésem jelenleg folyamatban van.

 

Amennyiben szeretnél egy alapos és testreszabott órán részt venni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nálam jó helyen jársz.

 

 

Várlak sok szeretettel az óráimon!

Bejelentkezés szükséges (korlátozott létszám):

 30/ 52 444 60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tippekért, trükkökért, hasznos tanácsokért, akcióinkért like-olj minket a facebookon.

© 2012 alakmania.hu készítette gyomberakos.hu

adatkezelés